A Dog's Life Kalender 2022

18.95

De A Dog's Life Kalender 2022 Legacy met prachtige afbeeldingen van A Dog's Life. De kalender start in januari 2022 met afbeeldingen en notitie ruimte t/m december 2022.

Gevonden op Kalenderwinkel.nl >

 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

A Dog's Life kalender t/m december 2022

De A Dog's Life Kalender 2022 Legacy is gedrukt op luxueus papier met linnenstructuur, gebruikmakend van originele kunstwerken van; Ned Young. De kalender start in januari 2022 en loopt door t/m december 2022. Elke maand een grote afbeelding van de A Dog's Life met daar onder de beschikbare data van de maand met ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen. Een aantal belangrijke feestdagen zijn alvast toegevoegd op de kalender. De teksten op de A Dog's Life 12 maanden kalender van Legacy zijn bedrukt in het Engels. Uitgeklapt is de kalender ca. 34 x 61 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de data van de maand.

De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, kantoor of het toilet. Deze kalender is tevens verpakt in bijpassende luxe envelop.

Wandkalender met afbeeldingen van de A Dog's Life

De kalender heeft in totaal 12 verschillende full-color afbeeldingen van 34 x 30,5 cm. Vanaf 2022 heeft de wandkalender iedere maand een andere prachtige full-color afbeelding van de A Dog's Life. Voor deze kalender is tevens een prachtige lijst te verkrijgen in 4 verschillende kleuren, deze lijsten zijn een mooie aanvulling in uw interieur.

A Dog's Life kalender 2022 ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen?

De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of opgehaald bij Kalenderwinkel.nl in Zeewolde. Zeewolde ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland.

Geeft u de Kalender als cadeau?

Met de Kalenderwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de A Dog's Life kalender 2022 nu in de webwinkel.