Beauceron Kalender 2022

14.99

De Beauceron Kalender 2022 met prachtige foto's van de Beauceron. De kalender start in januari 2022 en loopt door t/m december 2022.

Gevonden op Kalenderwinkel.nl >

 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

Deze prachtige Beauceron Kalender 2022 is gemaakt van glanspapier en start in januari 2022 en heeft t/m december 2022 een grote mooie foto van de Beauceron met daaronder de beschikbare data van de maand met voldoende ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen. De teksten op de Beauceron 12 maanden kalender zijn bedrukt in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans. De kalender is ca. 29 x 39 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de alle data van de maand. De foto’s op de kalender zijn gemaakt door Vanessa Grossemy.

De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, het kantoor, het toilet of ergens anders in huis waar deze kalender niet zal misstaan.

Wandkalender met mooie foto's van de Beauceron

De kalender heeft in totaal 12 verschillende full-color afbeeldingen. Vanaf 2022 heeft de wandkalender iedere maand een andere prachtige full-color afbeelding van de Beauceron, een must voor de echte liefhebber.

Beauceron kalender 2022 ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen?

De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of worden opgehaald na afspraak bij Kalenderwinkel.nl in Zeewolde. Zeewolde ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland.

Geeft u de Kalender als cadeau?

Met de Kalenderwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de Beauceron kalender 2022 nu in de webwinkel.