Cavalier King Charles Spaniel Kalender 2022

13.99

 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

Cavalier King Charles Spaniel kalender t/m december 2022

Deze prachtige Cavalier King Charles Spaniel Kalender 2022 The Gifted Stationary is gemaakt van glanspapier en start in januari 2022 en heeft t/m december 2022 een grote mooie foto van de Cavalier King Charles Spaniel met daaronder de beschikbare data van de maand met voldoende ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen. Een aantal belangrijke feestdagen zijn alvast toegevoegd op de kalender. De teksten op de Cavalier King Charles Spaniel 16 maanden kalender van The Gifted Stationary is bedrukt in het Engels. Uitgeklapt is de kalender ca. 30 x 60 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de alle data van de maand.

De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, het kantoor, het toilet of ergens anders in huis waar deze kalender niet zal misstaan.

Wandkalender met mooie foto's van Cavalier King Charles Spaniel

De kalender heeft in totaal 12 verschillende full-color afbeeldingen van 30 x 30 cm Vanaf 2022 heeft de wandkalender iedere maand een andere prachtige full-color afbeelding van Cavalier King Charles Spaniel , een must voor de echte liefhebber.

Cavalier King Charles Spaniel kalender 2022 ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen?

De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of worden opgehaald na afspraak bij Kalenderwinkel.nl in Zeewolde. Zeewolde ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland.

Geeft u de Kalender als cadeau?

Met de Kalenderwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de Cavalier King Charles Spaniel kalender 2022 nu in de webwinkel.