Dolfijnen Kalender 2023

De Dolfijnen Kalender 2023 Avonside met prachtige foto's van de Dolfijnen. De kalender start in september 2022 en heeft foto's en notitie ruimte van januari 2023 t/m december 2023.

 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

Dolfijnen kalender t/m december 2023

De Dolfijnen Kalender 2023 Avonside is gemaakt van glanspapier en start in september 2022 en heeft vanaf januari 2023 t/m december 2023 een grote foto van de Dolfijnen daar onder de beschikbare data van de maand met ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen. Een aantal belangrijke (school)vakanties en feestdagen zijn alvast toegevoegd op de kalender. De teksten op de Dolfijnen 16 maanden kalender van Avonside zijn bedrukt in de 5 talen Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans. Uitgeklapt is de kalender ca. 30 x 60 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de data van de maand.

De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, kantoor of het toilet.

Wandkalender met foto's van de Dolfijnen

De kalender heeft in totaal 13 verschillende full-color afbeeldingen van 30 x 30 cm (1 full-color afbeelding bij de data van de maanden oktober, november en december van 2022). Hierdoor kunt u de kalender in 2022 al een mooi plekje geven. Vanaf 2023 heeft de wandkalender iedere maand een andere prachtige full-color afbeelding van de Dolfijnen.

Dolfijnen kalender 2023 ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen?

De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of opgehaald bij Kalenderwinkel.nl in Zeewolde. Zeewolde ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland.

Geeft u de Kalender als cadeau?

Met de Kalenderwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de Dolfijnen kalender 2023 nu in de webwinkel.