Shiba Inu Kalender 2022

Shiba Inu maandkalender 2022 met prachtige foto's. Een jaar lang elke maand een prachtige Shiba Inu foto met voldoende ruimte voor al uw afspraken. Makkelijk op te hangen door het gaatje welke reeds is voor geperforeerd.

 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

De mooiste Shiba Inu kalenders bestelt u bij Kalenderwinkel.nl!

Bij een echte Shiba Inu liefhebber zoals u mag een prachtige kalender als deze beslist niet ontbreken. De Shiba Inu kalender 2022 is voorzien van 13 werkelijk schitterende platen van deze prachtige hond. De Shiba ( Shiba Inu of Shiba Ken; Japans voor kleine hond) is een Japans hondenras van ongeveer 35,5-41,5 cm hoog met een gewicht tussen 10 en 15 kg. De Shiba Inu behoort tot de groep Spitsen en Oertypes. Door zijn vacht structuur, charmante en statige uiterlijk is hij bijzonder indrukwekkend voor iedereen die hem op zijn pad tegenkomt. Sommige mensen willen na het zien van de middelgrote, gedurfde en levendige Shiba Inu geen enkel ander ras meer. Hun hart is gestolen door deze energieke en speelse hond. Is dat ook bij u het geval? Bestel dan direct uw eigen Shiba Inu Kalender en geef hem een schitterend plekje aan de wand!

Ideaal als cadeau voor hondenfanaten

Misschien bent u zelf nog geen fan van de Shiba Inu, maar kent u iemand die dat wel is. Wat is er dan leuker om deze stoere Shiba Inu Kalender aan hem of haar cadeau te doen? De gelukkige ontvanger kan voortaan iedere dag weer genieten van de mooiste afbeeldingen van de leukste en mooiste Shiba Inu. Het handige haakje aan de kalender zorgt ervoor dat hij op elke plek netjes opgehangen kan worden. Een aantal populaire plekken hiervoor zijn onder meer de hal, de keuken, het kantoor en het toilet. Verras uw vriend, vriendin, familielid of collega met deze prachtige Shiba Inu jaarkalender en bestel hem direct. Kalenderwinkel.nl biedt u hierbij een handige inpakservice. Zo is de kalender direct feestelijk verpakt en kunt u hem gelijk aan de ontvanger overhandigen!

Praktische en overzichtelijke jaarkalender van de Shiba Inu

De Shiba Inu kalender 2022 is uitgevoerd in een handige vierkante uitvoering en heeft een formaat van 30 bij 30 centimeter (uitgeklapt 30 bij 60 centimeter). Elke maand bestaat uit twee kalenderpagina’s. Bij iedere maand van het jaar is een fraaie foto in de beste kwaliteit toegevoegd van de mooiste Shiba Inu. Daarnaast biedt de ruim opgezette datumweergave voldoende ruimte om al uw afspraken, eigen verjaardagen en andere belangrijke momenten op een overzichtelijke wijze te noteren. De belangrijkste feestdagen zoals Koningsdag, Kerst en Pasen zijn al vast voorgedrukt. Deze jaarkalender is dus niet alleen prachtig, maar ook bijzonder praktisch!

Gemakkelijk uw Shiba Inu kalender 2022 bestellen bij Kalenderwinkel.nl

Het bestellen van uw nieuwe Shiba Inu Kalender voor het jaar 2022 is bij Kalenderwinkel.nl heel eenvoudig. Heeft u uw favoriete artikel voor 17:00 uur besteld? Dan heeft u hem doorgaans al de volgende dag in huis. Haalt u uw kalender liever bij ons op? Ook dat kan natuurlijk, gewoon op onze locatie in Zeewolde . Betalen kan bij ons op diverse manieren, zoals iDEAL, Visa, Paypal en AfterPay.