Valkparkieten Kalender 2021

13.99

De Valkparkieten Kalender 2021 Avonside met prachtige foto's van de Valkparkieten. De kalender start in september 2020 en heeft foto's en notitie ruimte van januari 2021 t/m december 2021.

Gevonden op Kalenderwinkel.nl >

Artikelnummer: 11085 Categorie├źn: , , Tag:
 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

Valkparkieten kalender t/m december 2021

De Valkparkieten Kalender 2021 Avonside is gemaakt van glanspapier en start in september 2020 en heeft vanaf januari 2021 t/m december 2021 een grote foto van de Valkparkieten daar onder de beschikbare data van de maand met ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen. Een aantal belangrijke (school)vakanties en feestdagen zijn alvast toegevoegd op de kalender. De teksten op de Valkparkieten 16 maanden kalender van Avonside zijn bedrukt in de 5 talen Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans. Uitgeklapt is de kalender ca. 30 x 60 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de data van de maand.

De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, kantoor of het toilet.

Wandkalender met foto's van de Valkparkieten

De kalender heeft in totaal 13 verschillende full-color afbeeldingen van 30 x 30 cm (1 full-color afbeelding bij de data van de maanden oktober, november en december van 2020). Hierdoor kunt u de kalender in 2020 al een mooi plekje geven. Vanaf 2021 heeft de wandkalender iedere maand een andere prachtige full-color afbeelding van de Valkparkieten.

Valkparkieten kalender 2021 ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen?

De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of opgehaald bij Kalenderwinkel.nl in Hoogland. Hoogland ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland.

Geeft u de Kalender als cadeau?

Met de Kalenderwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de Valkparkieten kalender 2021 nu in de webwinkel.