Walvissen Kalender 2022

De Walvissen Kalender 2022 BrightDay met prachtige foto's van Walvissen. De kalender start in september 2021 en heeft foto's en notitie ruimte van januari 2022 t/m december 2022.

 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

Walvissen kalender t/m december 2022

De Walvissen Kalender 2022 BrightDay is gemaakt van glanspapier en start in september 2021 en heeft vanaf januari 2022 t/m december 2022 een grote foto van de Walvissen daar onder de beschikbare data van de maand met ruimte voor Persoonlijke notities en verjaardagen. Een aantal belangrijke (school)vakanties en feestdagen zijn alvast toegevoegd op de kalender. De teksten op de Walvissen 16 maanden kalender van BrightDay zijn bedrukt in de 3 talen Engels, Frans & Spaans. Uitgeklapt is de kalender ca. 30 x 60 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de data van de maand.

De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, kantoor of het toilet.

Wandkalender met foto's van Walvissen

De kalender heeft in totaal 13 verschillende full-color afbeeldingen van 30 x 30 cm (1 full-color afbeelding bij de data van de maanden september, oktober, november en december van 2021). Hierdoor kunt u de kalender in 2021 al een mooi plekje geven. Vanaf 2022 heeft de wandkalender iedere maand een andere prachtige full-color afbeelding van de Walvissen.

Walvissen kalender 2022 ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen?

De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of opgehaald bij Kalenderwinkel.nl in Zeewolde. Zeewolde ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland.

Geeft u de Kalender als cadeau?

Met de Kalenderwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de Walvissen kalender 2022 nu in de webwinkel.