Aanbieding!
 

What Labs Teach Us Kalender 2020

7.49

De What Labs Teach Us Kalender 2020 Willow Creek met prachtige foto's van de What Labs Teach Us. De kalender start in juli 2019 en heeft foto's en notitie ruimte van januari 2020 t/m december 2020.

Gevonden op Kalenderwinkel.nl >

Artikelnummer: 08249 Categorie├źn: , , Tag:
 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

What Labs Teach Us Kalender t/m december 2020

De What Labs Teach Us Kalender 2020 Willow Creek is gemaakt van glanspapier en start in juli 2019 en heeft vanaf januari 2020 t/m december 2020 een grote foto van de What Labs Teach Us daar onder de beschikbare data van de maand met ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen. Een aantal belangrijke (school)vakanties en feestdagen zijn alvast toegevoegd op de kalender. De teksten op de What Labs Teach Us 16 maanden kalender van Willow Creek is bedrukt in het Engels. Uitgeklapt is de kalender ca. 30 x 60 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de data van de maand.

De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, kantoor of het toilet.

Wandkalender met foto's van de What Labs Teach Us

De kalender heeft in totaal 13 verschillende full-color afbeeldingen van 30 x 30 cm (1 full-color afbeelding bij de data van de maanden juli, augustus, september, oktober, november en december van 2019). Hierdoor kunt u de kalender in 2019 al een mooi plekje geven. Vanaf 2020 heeft de wandkalender iedere maand een andere prachtige full-color afbeelding van de What Labs Teach Us.

What Labs Teach Us kalender 2020 ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen?

De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of opgehaald bij Kalenderwinkel.nl in Hoogland. Hoogland ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland.

Geeft u de Kalender als cadeau?

Met de Kalenderwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de What Labs Teach Us kalender 2020 nu in de webwinkel.